خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه سوکر استار ارزان
ثبت شرکت در عمان
دانلود زیرنویس فارسی
نسیم آسایش لابی من
رزرو آنلاين هتل خارجي
فلنج
سایت همسریابی
گزارش کارآموزی در شركت غذایی پیچك
<-BloTitle->
<-BloText->

عضویت در سایت
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ایمیل :
نام اصلی :
ادرس سایت یا وبلاگ : http://
سال تولد:
جنسیت :
وضعیت تاهل :
کشور : (کشور محل سکونت)
شهر :
آیدی یاهو :
کد امنیتی : *

آخرین ارسال های انجمن
عنوان پاسخ بازدید توسط
<-TalarTitle-> <-TalarSub-> <-TalarHit-> <-Talarwriter->

تاريخ : 15 مرداد 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : آیداک | بازدید : <-PostHit->
گزارش کارآموزی در شركت غذایی پیچك

گزارش کارآموزی در شركت غذایی پیچك در 59 صفحه پی دی اف

دانلود گزارش کارآموزی در شركت غذایی پیچك

گزارش کارآموزی در شركت غذایی پیچك
دانلود گزارش کارآموزی
گزارش کارآموزی در شركت غذایی
شركت غذایی پیچك
گزارش کارورزی شركت غذایی پیچك
دسته بندی گزارش کار آموزی و کارورزی
فرمت فایل pdf
حجم فایل 39 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 59

گزارش کارآموزی در شركت غذایی پیچك

در 59 صفحه پی دی اف

مقدمه:

در سال مالی 1381 هیئت مدیره شركت با مطالعه وضعیت تولید و فروش سنوات قبل و در نظر گرفتن كشش بازار و با توجه به رهنمودهای مجمع عمومی عادی سال 1380 برنامه عملیاتی خود را در زمینه های تولید، فروش، نیروی انسانی و تأمین مالی تدوین نموده و علیرغم محدودیتهای شدید مالی، سعی شد تا حد امكان اهداف مورد نظر به اجرا درآورده شود.

با توجه به اینكه سال 1381 با زیان انتقالی از سال قبل آغاز گردیده هیئت مدیره تمهیداتی را در سال مالی مورد گزارش پیش بینی نمود تا ضمن سودآوری نمودن شركت، برخی از اقدامات زیربنائی كه لازمه تداوم فعالیت شركت می باشند نیز صورت پذیرد. از آن جمله می توان به بازسازی سالن خوروش، اخذ نشان استاندارد برای چند نوع از محصولات و اخذ گواهی بین المللی برای رب گوچه فرنگی و ثبت افزایش سرمایه را خاطر نشان كرد. در این راستا همانگونه كه صورتهای مالی سال مورد گزارش گواهی می دهد علاوه بر سودآوری شركت به روش مویرگی اقدامات اساسی نیز با موفقیت به انجام رسید هیئت مدیره شركت پیچك امید دارد با استمداد از درگاه احدیت و راهنمایی ارزنده مجمع محترم و پیشنهادات كارورزان عزیز به اهداف عالیه صاحبان محترم سهام و حداكثر سازی ارزش شركت نائل گردد.

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                                         صفحه

            1- فصل اول: آشنای كلی با مكان كارآموزی                                                       1

1-1-تاریخچه                                                                                                                    2

2-1-نمودار سازمانی                                                                                                           4

3-1-شرح مختصری از مكان كارآموزی                                                                                    5

            2- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته كارآموزی                                        6

1-2- اصول و مبانی كلی حسابها                                                                                 7

2-2-اصول و مبانی كلی حسابهای مالی                                                                         7

3-2- كلیات تولید                                                                                                   8

4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده                                                                            10

5-2- عوامل قیمت تمام شده                                                                                       11

1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی                                                                           12

2-5-2-سربار(هزینه های تولید)                                                                                             12

6-2-ضایعات تولیدی                                                                                                           14

7-2-مراكز هزینه                                                                                                  15

عنوان                                                                                                                         صفحه

1-7-2-مراكز هزینه(دوایر) تولیدی                                                                             15

2-7-2-مراكز هزینه (دوایر) تشكیلاتی                                                                         17

8-2-اصول و مبانی كلی بودجه و استانداردها                                                                  18

9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات                                                                 19

10-2-اصول و مبانی كلی روشها                                                                                22

            3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شركت صنایع غذایی پیچك      23

1-3-فعالیت مالی                                                                                                    24

1-1-3-دایره دریافت و پرداخت                                                                                  24

2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری                                                                          26

2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)                                                           26

3-3-حسابها                                                                                                                      27

4-3-روشها                                                                                                                      27

5-3-توضیح فرم سند حسابداری                                                                                  28

6-3- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها                                                                                                                  28

عنوان                                                                                                                         صفحه

7-3-تعیین كنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف                                                           30

1-7-3-نحوه كنترل داخلی                                                                                         31

2-7-3-دریافتها                                                                                                                 31

8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری                                                                          32

1-8-3-موجودی مواد و كالا                                                                                      32

9-3-نسبتهای مالی                                                                                                  32

1-9-3-نسبتهای نقدینگی                                                                                          33

2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری                                                                                              33

3-9-3-نسبتهای سودآوری                                                                                        33

10-3-عملكرد مالی شركت                                                                                        35

1-10-3-سود و زیان                                                                                                           35

2-10-3-ترازنامه                                                                                                  35

            4-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات                                                                 36

1-4-انتقادات و پیشنهادات                                                                                         37

            5-فصل پنجم:پیوست                                                                                               39

عنوان                                                                                                                         صفحه

1-5-فرم پیشرفت كارآموزی (فرم شماره 1 و2)

2-5-فرم پایان دوره كارآموزی

3-5-فرم شرح گزارش ماهانه

4-5-فرم نظرات و پیشنهادات

5-5-صورت هزینه تنخواه گردان

6-5-برگ پرداخت طی اسناد بهادار

7-5-عملكرد مالی شركت (سود و زیان، ترازنامه)

8-5-نسبتهای مالی

9-5-نمودار مقدار واقعی فروش

10-5-فرم سند حسابداری

11-5-سر فصلهای حسابداری

 

دانلود گزارش کارآموزی در شركت غذایی پیچك







ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
گزارش کارآموزی در شركت غذایی پیچك,

ارسال نظر برای این مطلب
نام شما:
ايميل :
سايت :
متن نظر :
وضعیت نظر:
کد امنیتی : *


<-BloTitle->
<-BloText->